Nieuwe collectie najaar/winter 2016/2017

Eigenlijk hebben we nog niet eens écht van de zomer kunnen proeven, maar de herfst en winter staan alweer voor de deur.
Trends voor najaar en winter 2016/2017:

'Een klassieke donkere tint wordt verrijkt met diepe paarse ondertonen, waarmee elegante winterse looks ontstaan. Jurken voor een avond uit combineren matte stoffen met rijke fluwelen panelen en versieringen, terwijl grote zonnebrillen voor mysterie zorgen met getinte lenzen. Deze kleur leent zich ook goed voor glansrijke leren accessoires, bijvoorbeeld in de vorm van een miniatuur tasje.

Black Onyx is een belangrijke Metallic voor herfst/winter 2016-17 en verleent een donkere maar luxueuze glans aan de dames garderobe. Stoffen met een coating vangen het licht in de vorm van stijve midi-rokken en jassen van slangenprint, die met statement sieraden kunnen worden gepaard voor een decadente uitstraling. Ook kan met de textuur gespeeld worden door metallics te combineren met zachte gebreide accessoires.

Dit seizoen krijgt donkerblauw meer dieptewerking, waardoor het bijna gitzwart lijkt. Eenvoudige winterjurken komen formeel over, terwijl soepel, ongevoerd leer gecombineerd wordt met matte suede in hedendaagse schoenenontwerper. De kleur biedt ook drama aan cosmetica, vooral als het uitgesproken wordt aangebracht op de ogen.'

Bron: fashionunited.be

Kijk ook op onze Facebookpagina voor een selectie van onze prachtige modestoffen en voor de nét nieuw binnengekomen stoffen.